regels chauffeurs tegen covid-19?

iemand heeft mij er op gewezen dat er voor de vrachtwagen chauffeurs onder ons weinig word gedaan, daarbij wil ik zeggen dat er bijna tot helemaal niet schoon gemaakt word bij bedrijven waar ze moeten lossen. waar ze zich moeten aanmelden staat een vies scherm, of ze moeten bellen met een telefoon waarvan de medewerkers niet weten wanneer deze zijn schoon gemaakt. ik en een paar anderen vinden dat niet kunnen, en vandaar deze website. je kan zelf je verhaal vertellen via de comments hier onder!

One thought on “regels chauffeurs tegen covid-19?

  • Ja ok√©, maar de eerste vraag die bij mij opkomt is, worden vrachtwagen chauffeurs nu massaal besmet?
    In mijn kenniskring geen enkele.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

truckersvscorona© 2020 - 2022 | website made and managed by: misterX